سيب ژله اي

مواد لازم:
ژله تمشك يا انار
آب
سيب
شكر

طرز تهيه :
يك بسته ژله تمشك يا انار با يك ليوان ونيم آب گرم حل كرده وسه عدد سيب رو با آب ژله توي قابلمه گذاشته تا به همراه ژله پخته بشه ومن بخاطر اينكه شيرينيش بيشتر بشه در حدود سه قاشق غذا خوري شكر ريختم تا شيرين تر بشه وچون سيب دماوند سفت ودرشت هست در حدود ٤٥دقيقه گذاشتم خوب پخته شد وسيب ها خوب رنگ بگيره وبعد ريختم توي يه ظرف وگذاشتم توي يخچال تا اون مقدار كم آب ژله ببنده درست كنيد ولذت ببريد

ارسالي از طرف يكي از كدبانوهاي نمونه.

instagram:samanta_food

منبع: سايت خورجينك



نظرات شما عزیزان:

نام :
آدرس ایمیل:
وب سایت/بلاگ :
متن پیام:
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

 

 

 

عکس شما

آپلود عکس دلخواه:






موضوعات مرتبط: مقالات
برچسب‌ها: آشپزي , آشپزي ايراني, آشپزي فرنگي, سيب ژله اي

تاريخ : پنج شنبه 16 دی 1395 | 9:34 | نویسنده : تک سیستم |

.: Weblog Themes By SlideTheme :.


  • دو دی ال